juhalehtonen

Outoja sähköyhtiöiden mainoksia

Olen viime viikkoina kummastellut kahden sähköyhtiön TV-mainoksia. Toisessa Vaasalainen yritys kehuu heidän sähkönsä olevan Suomen Vaasalaisinta sähköä. https://www.vaasansahko.fi/suomen-vaasalaisinta-sahkoa/ Mikähän lisäarvo kuluttajan ostamalle sähkölle tästä tulee? Luonnollisesti ei mitään, sähkön laatua mitataan ihan muilla arvoilla, kuin mistä se on kotoisin.

Toisessa taas Miitta Sorvalin esittämä Helen Oy:n asiakaspalvelija Helena Aurinkoinen mumisee outoja, vähättelee asiakasta jne . MIkähän tämän mainoksen sanoma on? Se että Helen Oy:llä on asiakaspalvelua, mutta sieltä ei kuitenkaan saa palvelua?

Taitaa olla sähköyhtiöillä ylimääräistä rahaa laittaa markkinointikokeiluihin, jotka ei nyt sitten ihan menneet putkeen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

"Taitaa olla sähköyhtiöillä ylimääräistä rahaa laittaa markkinointikokeiluihin, jotka ei nyt sitten ihan menneet putkeen!"

Parempi selitys on, että markkinointirahaa on ollut liian vähän, jonka seurauksena nämä yhtiöt ovat päätyneet tuottamaan mainokset alalla toimivien viestintäkonsulttien sijaan itse.

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

"Vaasalaisinta sähköä" on aika hyvä, sama kuin 100% vesivoimaa, vaikka ovatkin kaikki tutantomuodot iloisesti sekaisin. Kai se on näiden yhtiöiden markkinoinnille nälvimistä.

Aulis Saarijärvi

Ostaisin pelkkää ydinsähköä käyttööni 38 000 kW, mutta kaikki sotkevat siihen mukaan aurinkoa, vettä ja hiiltä.

Toimituksen poiminnat